ojciec chrzestny
Kto będzie?
Ja będę
Grupa I
18.00 Rapid Power - TP S.A
18.45 Fortis Bank - Furia
19.30 Especto - Bad Boys
20.15 Mexol - Centrum
21.00 Walkover II - Generali
Pauza : HD Ready
ojciec chrzestny
zanosi sie na to ze rafala nie bedzie bo chory, bartek g. sie nie okreslil ale z roboty wyszedl wczesniej, melman bedzie, koszi tez
ojciec chrzestny
info dla rafala: z wyniku 3:1 poplynelismy 3:4
jedyne co pociesza to fakt ze ci goscie napewno bedą w czubie
Obejrzałem sobie końcówkę meczu na wideo, i mam pewną uwagę co do straty 4 bramki. Nie rozumiem tego, że przeciwnik prowadzi akcję pod naszą bramką a jeden z naszych zawodników nie kryje, tylko stoi i odpoczywa. Nie broniłeś , twój zawodnik dostał piłkę 5 m przed bramką i nawet remis diabli wzięli.
ojciec chrzestny
Jurek daj gdzies ten film! Na peba albo na jakiegos torrenta.
Albo przywiez mi do domku
ojciec chrzestny
fakt marku, karny ewidentny!!!
Juri dawaj ten meczyk!!!!!!!!!!!!
JURAND !
na tym filmie zapewne widziałeś mnie :-)
oczywiście to był wielki błąd i się przyznaje do tego ....
tak czy siak, jesteś my w jednej drużynie i lepiej będzie jak będzie opisywał takie sytuacje bez zagadek- po co się w to bawić jak wiadomo o kogo chodziło :-)
fakt jest taki, że jeden powrót nie zmieni niczego, pod koniec meczu zagraliśmy frajersko i tyle- pod każdym względem.
żeby nadal coś tworzyć nie ma sensu wypominać sobie błędów (bo po co),
kończąc moją małą wiadomość chciałbym też podkreślić (nie lubię się tłumaczyć), grałem w tym meczu bez sił na cokolwiek, z urazem prawego mięśnia (dok. mięsień półścięgnisty) i z dużym katarem, który uniemożliwiał mi oddychanie.
Chciałem coś zrobić dobrego dla wyniku, nie dało się.
PRZEPRASZAM ! i tyle (pół żartem pół serio miałem duże zaufanie do obrońców :-)))) )
HEJ ! KOSZI