ojciec chrzestny
kobylts@aqq.euKto będzie?
Ja będę
Grupa I
18.00 Rapid Power - TP S.A
18.45 Fortis Bank - Furia
19.30 Especto - Bad Boys
20.15 Mexol - Centrum
21.00 Walkover II - Generali
Pauza : HD Ready
ojciec chrzestny
kobylts@aqq.euzanosi sie na to ze rafala nie bedzie bo chory, bartek g. sie nie okreslil ale z roboty wyszedl wczesniej, melman bedzie, koszi tez
ojciec chrzestny
kobylts@aqq.euinfo dla rafala: z wyniku 3:1 poplynelismy 3:4
jedyne co pociesza to fakt ze ci goscie napewno bedą w czubie
Obejrzałem sobie końcówkę meczu na wideo, i mam pewną uwagę co do straty 4 bramki. Nie rozumiem tego, że przeciwnik prowadzi akcję pod naszą bramką a jeden z naszych zawodników nie kryje, tylko stoi i odpoczywa. Nie broniłeś , twój zawodnik dostał piłkę 5 m przed bramką i nawet remis diabli wzięli.
ojciec chrzestny
kobylts@aqq.euJurek daj gdzies ten film! Na peba albo na jakiegos torrenta.
Albo przywiez mi do domku
ojciec chrzestny
kobylts@aqq.eufakt marku, karny ewidentny!!!
Juri dawaj ten meczyk!!!!!!!!!!!!
JURAND !
na tym filmie zapewne widziałeś mnie :-)
oczywiście to był wielki błąd i się przyznaje do tego ....
tak czy siak, jesteś my w jednej drużynie i lepiej będzie jak będzie opisywał takie sytuacje bez zagadek- po co się w to bawić jak wiadomo o kogo chodziło :-)
fakt jest taki, że jeden powrót nie zmieni niczego, pod koniec meczu zagraliśmy frajersko i tyle- pod każdym względem.
żeby nadal coś tworzyć nie ma sensu wypominać sobie błędów (bo po co),
kończąc moją małą wiadomość chciałbym też podkreślić (nie lubię się tłumaczyć), grałem w tym meczu bez sił na cokolwiek, z urazem prawego mięśnia (dok. mięsień półścięgnisty) i z dużym katarem, który uniemożliwiał mi oddychanie.
Chciałem coś zrobić dobrego dla wyniku, nie dało się.
PRZEPRASZAM ! i tyle (pół żartem pół serio miałem duże zaufanie do obrońców :-)))) )
HEJ ! KOSZI